Nyheder

Distortion er klar til at indtage Berlin

Skrevet af Mattias Smidt

Programmet for Distortion-endagsfestivalen Hallø Bærlin er nu klar, og alt tyder på et brag af en fest, når københavnerne indtager den tyske hovedstad 14. maj.

Den efterhånden veletablerede og yderst populære københavnske festival Distortion kunne i sidste måned offentliggøre, at festivalen rykker til udlandet i form af tre endags arrangementer i henholdsvis Berlin, Malmö og Oslo. Programmet for Berlin er nu klar, og det kommer næppe til at gå stille for sig.

Hallø Bærlin, som er navnet for arrangementet, bliver, som festivalen selv udtrykker det, »24 hours of madness by Copenhagen Distortion.«

Festlighederne begynder 14. maj klokken 12 med en baggårdsgrillfest, som bl.a. vil indebære champagne-fiskeri i floden Spree. Senere på aftenen vil der være et to timer langt live-mixtape med 10 kunstnere, inden festen rykker indenfor i en nedlagt svømmehal, hvor man bl.a. vil kunne høre liveoptræden med danske Taragana Pyjarama.

Morgenfesten kommer til at foregå under åben himmel, hvortil der vil køre gratis shuttlebusser med dj’s.
Med andre ord: Der er lagt i ovnen til et brag af en fest, når Distortion indtager Berlin.

Distortion har arrangeret en såkaldt raverbus, der vil fragte folk fra København til Berlin 13. maj og hjem igen 15. maj. Med i bussen drager Mikkel Metal og Die Vögel, som vil spille op til fest på rejsen.

Programmerne til Hallø Malmø og Hallø Oslo bliver offentliggjort senere.

Leave a Reply