Nyheder

Stream hele Cults’ kommende debutalbum

Som led i NPR’s “First Listen”-serie kan du nu streame hele det kommende album fra Cults.

Coveret til Brooklyn-bandets selvbetitlede debut.

Som led i NPR’s “First Listen”-serie kan du nu streame hele det kommende album fra Cults.

Brooklyn-duoen Cults har med den selvfinansierede 7”, Go Outside, fra i vinters og frem til nu været ‘talk of the blogosphere’. Nu har du så mulighed for at høre hele det nye album fra Brian Oblivion og Madeline Follin, der har release den 31. maj og slet og ret hedder Cults.

I modsætning til den bittersøde lyd af sommer, som har kendetegnet det, man har hørt fra bandet ind til nu, kan man forvente et mørkere univers på debutpladen. Bandnavnet kommer også mere til sin ret, idet pladen indeholder flere samplinger fra kultlederen Jim Jones’ skræmmende og famøse ‘death speech’ samt et overordnet mere dunkelt lydbillede, end vi har været vant til fra gruppen.

Hør Cults her!

Leave a Reply