Konkurrencer

Vind billetter til Gang Gang Dance

Skrevet af Redaktionen

»Bare jeg havde råd til en tur i Vega,« tænker du. »På denne tid af måneden har jeg jo i forvejen dårligt råd til at gøde min stuebirk.« Undertoner kan hjælpe dig. »Hvad? Undertoner?« Nemlig. Klik du bare her.

Gang Gang i den. Du ville ønske, du kunne opleve Gang Gang dance i Vega.

Du trænger virkelig til noget action på drengen. Gang i den. Dans på vulkaner. Og helst noget med fjer. Dit målrettede blik gennemløber systematisk Undertoners koncertkalender og fæstner sig ved et band, der ikke bare lover gang i den, men Gang Gang i den. Og dans for resten. Den må være taget. Ivrigt klikker du dig ind på Vegas hjemmeside, men opdager til din store fortrydelse, at der ikke ligefrem er tale om et gratis arrangement. På denne tid af måneden har du jo i forvejen dårligt råd til at gøde din stuebirk.

Slukøret lukker du Vegas hjemmeside ned, men så snart Undertoners nydelige forside igen pryder din skærm, får du øje på noget. »Vind billetter til Gang Gang Dance,« står der pludselig. »Klik du bare her,« og du klikker dig straks videre. »Du trænger virkelig til noget action på drengen. Gang i den. Dans på vulkaner. Og helst noget med fjer,« læser du. You bet! To gange to billetter til Gang Gang Dance i Vega 23. maj, næsten lover teksten dig. Du skal bare vide en lille smule om Gang Gang Dance. Du sukker. Der er altid et ‘men’. Og du ved ingenting om Gang Gang Dance. Ikke engang en lille smule.

Men mon ikke Undertoner også kan give dig en hånd her? Du japper hurtigt i tastaturet og minsandten! Gang Gang Dance spiller stærkt eksperimenterende musik, kan du se, men også dansabel og kropslig musik med struktur og melodi, hvor inciterende grime hvirvles rundt i et virvar af ekkoende lyde, som tilsammen skaber et spirituelt, transcenderende univers. Sådan er i hvert fald deres forrige plade, som hedder Saint Dymphna, kan du læse, men du læser dig også frem til, at bandet allerede har udgivet et album mere siden dengang. Det kan du ikke finde en anmeldelse af, men den er jo også helt ny, konstaterer du et øjeblik efter. Eye Contact. Mon ikke en af Undertoners dygtige skribenter netop nu er ved at finde på noget spændende at skrive om den?

Du tænker, at du hellere må holde øje med siden, så du ikke går glip af anmeldelsen, når den kommer online, men for nu slukker du bare for computeren. Du har nemlig allerede fundet ud af, hvilket pladeselskab Eye Contact er udkommet på, og så er der jo ikke så meget andet at gøre end at vente, til Undertoner efter den 20. maj har fundet ud af, om det er dig og din stuebirk, der skal en tur i Vega.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply