Nyheder

Björk udgiver album som iPad-app

Skrevet af Mattias Smidt

Den innovative og karismatiske kunstner Björk udgiver sit næste album, Biophilia, som noget så hipt som en app til iPad. Mere specifikt kommer albummet til at bestå af 10 apps, som hver især hører til en sang fra albummet og i sin helhed udgør Biophilia

F.eks. er app’en til sangen “Virus” et spil, hvor en virus angriber en række celler. Spillet går ud på at standse denne virus – dog lige med det lille twist, at hvis man lykkes med at standse virussen, stopper sangen med at spille. Vil man høre sangen til ende, må man altså lade virussen vinde.

Til folk, der ikke er helt så langt fremme i den teknologiske sko, vil Biophilia dog også blive udgivet som et almindeligt album, inklusiv musikvideoer til alle sangene.

Biophilia har endnu ingen officiel udgivelsesdato hverken i app-udgaven eller cd-versionen.

Leave a Reply