Konkurrencer

Vind soloplade fra Trepac

Skrevet af Redaktionen

Den ene halvdel af M-Cnatet udgiver sin første soloplade, og den kan du, kæreste læser, få skrivestængerne i. Læs blot videre her.

Rapperen Trepac er nok bedst kendt som den ene halvdel af M-Cnatet, men i dag udkommer hans første soloalbum, Fatamorgana. Og det har Undertoner smidt håndtegn efter, så hele tre eksemplarer er kommet dansende ind på redaktionen. Du har nu mulighed for at få fingrene i et af disse, og den mulighed vil du bestemt ikke lade passere. I hvert fald ikke hvis man skal tro Undertoners Maja Hirani, der netop har kastet fem U’er efter pladen og opridset dens kvaliteter med ordene: »Niveauet er højt, og alle facetter er grundigt udført – lige fra produktionerne til omkvædene til hver enkelt histories fremføring.«

Trepac aka Steffen Trzepacz

Trepac er tight i både flow og i sin sikre lyrik med overraskende rimkonstruktioner. Tidligere har han lavet Spytbakken-mixtapes med bl.a. M-Cnatet-makkeren Kværn, og som hype har selskabet Echo Out tidligere i år udgivet ældre numre til fri download. De er blevet kaldt Skeletter og skitser og kan hentes her.

Men-men-men det er jo alle de GAMLE numre, og for at få nallerne i de nye solonumre gratis må du hellere slå lytte/læse-flapperne ud, hænge i, svare rigtigt og krydse skrivestængerne.

I et interview med webzinet Word on the Street fortæller Trepac om det nye album: »Tidligere har jeg lavet en del punchline-rap, men det er der overhovedet ikke noget af denne gang. På den måde er der nok nogle af de folk, der har kunnet lide de ting, jeg har lavet til f.eks. Spytbakken, der bliver lidt skuffede, i hvert fald efter første gennemlyt. Jeg har dog en forhåbning om, at pladen vil vokse på én ved flere gennemlyt. Det er nok blevet en mere dyster plade, end jeg selv havde regnet med, da jeg gik i gang.«

Det dystre i både produktion, beat og (især) lyrik går også igen i en gæsteoptræden, Trepac netop har bidraget med på en anden nyudgivet plade. Albummet har Undertoner også anmeldt, og til albummet bidrog Trepac med verset: »Jeg er bare en af de mange skæbner du møder – hvor munden smiler mens sjælen den bløder.« Og det bringer os frem til vores spørgsmål, som skal besvares senest 3. juli, hvis du vil være med i lodtrækningen om at kunne hiphoppe direkte ind i sommerferien.

Vinderne er fundet.

 

Leave a Reply