Nyheder

POSTFEST føjer nye navne til plakaten

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den nye århusianske postrock-festival, POSTFEST, har netop føjet nye navne til plakaten. Læs her om alle de interessante navne, der er blevet offentliggjort.

Arms & Sleepers tager fra havet til Århus, når vi kommer til februar 2012.Den nye internationale postrock-festival POSTFEST, som løber af stablen i Århus til februar, har netop føjet en helt ny bunke danske og udenlandske navne til plakaten. Festivalen skriver i en pressemeddelelse, at hovednavnene først vil blive offentliggjort i løbet af næste uge, men allerede i denne omgang kan de ryste en del interessante navne ud af ærmet:

Amerikanske Arms & Sleepers kan nu opleves i Århus for anden gang. Den elektroniske postrock- og triphop-duo indtog første gang postdistrikt 8000 på sidste års Spot Festival.

På trods af at gruppen genremæssigt har bevæget sig i retning af det mere progressive med tiden, finder POSTFEST’s bookere de århusianske drenge fra Lis Er Stille interessante nok til at spille på den nye festival.

Svenske Hunt og danske Sandy Bird er to relativt ukendte postrock- og triphop-bands, som dog begge har hovedvægt på kvindelige musikere. POSTFEST har i længere tid proklameret, at de med den nye festival vil have fokus på den kvindelige del af postrocken – da genren ofte forekommer temmelig mandsdomineret.

En lidt hårdere tilføjelse til festivalplakaten er danske IIIrd Alternative, som med fokus på genrer som instrumental, hård og progressiv rock dog stadig har tydelige referencer til postrocken.

Glæd dig til nye offentliggørelser i næste uge, mens du i mellemtiden kan tjekke alle de nye navne ud på POSTFEST’s Soundcloud!

Leave a Reply