Nyheder

Frisk Frugt giver koncert på Nørrebro denne fredag

Skrevet af Mia Ravn Bach

På fredag får Nørrebros verdenskulturcenter, Global, besøg af det dansk- og vestafrikansk-inspirerede musikalske projekt, Frisk Frugt. Kom og hør, hvordan fremtidens kolonihave lyder.

Billedet ovenfor er fra en tidligere koncert med Frisk Frugt på Huset i Magstræde

“Kolonihaven møder Vestafrika”. Overskriften for fredagens koncert med Frisk Frugt, alias Anders Lauge Meldgaard, kan næsten ikke blive mere sandfærdig. Siden Frisk Frugt udgav det meget anmelderroste 2010-album, Dansktoppen møder Burkina Faso i det himmelblå rum hvor solen bor, suite, har Anders Lauge Meldgaard for alvor fået slået sit navn fast på den danske musikscene. For uden den store danske opmærksomhed har der på seneste også vist sig en udenlandsk interesse for det dansk- og vestafrikansk-inspirerede projekt, da Frisk Frugt tidligere på året blev nomineret til en Nordic Music Prize på den norske branchefestival By:Larm.

På fredag bliver det så Nørrebros tur til at få besøg af Frisk Frugt, når verdenskulturcentret Global inviterer til en smagsprøve på lyden af fremtidens kolonihave. I forbindelse med koncerten vil musikmagasinet Geiger komme og vende plader både før og efter koncerten.

Læs mere om hele arrangementet via Globals hjemmeside.

Leave a Reply