Nyheder

Hyperdub sender Kode9, Ikonika m.fl. til København

Skrevet af Mikkel Arre

Det bas-centrerede London-label Hyperdub præsenterer fem af sine kunstnere ved et show i slutningen af september.

Cooly G er taget på indkøb for at forberede sig til d. 30. september.

Nej, Burial kommer ikke.
Men hvis man ser bort fra det absolut største navns fravær, stiller London-selskabet Hyperdub særdeles stærkt op, når det fredag d. 30. september afholder en label-aften i Remisen Pumpehuset i København. Det fremgår af selskabets seneste nyhedsbrev.

Hyperdubs bagmand, Steve Goodman alias Kode9 – der tidligere i år udsendte albummet Black Sun – tager således Ikonika, Cooly G, Scratcha DVA og Morgan Zarate med. De har alle udgivet på selskabet i løbet af de seneste par år, og deres respektive udtryk eksemplificerer glimrende, at Hyperdub på én gang fokuserer målrettet på basmusik og spænder vidt.

Hyperdubs nyhedsbrev melder intet om, hvorvidt de fem kunstnere spiller live eller dj’er, ligesom der heller ikke er nogen melding om billetsalg og deslige.

Tilføjelse: Der er info om billetpris samt en tilføjelse til listen over optrædende på Facebook.

Leave a Reply