Nyheder

White Birds klar med single og kassettebånd under jagten på et pladeselskab

Skrevet af Mia Ravn Bach

White Birds er i fuld gang med at finde en distributør til deres fuldlængdealbum, men udgiver ligeledes et kassettebånd med smagsprøver fra albummet i slutningen af september. Lyt til singleudspillet “Hondora” samt resten af båndet her!

White Birds er navnet på et nyt band fra Philadelphias forstæder som med singleudspillet “Hondora” har skabt vældig fin, ambient pop badet i god, gammeldags rumklang.

På trods af det nye navn er White Birds’ medlemmer dog ikke helt ukendte for hinanden. Efter at Drink Up Buttercup besluttede at gå hver til sit kort efter udgivelsen af deres 2010-debutalbum, Born and Thrown on a Hook, har James Harvey, Farzard Houshiarnejad og Mike Cammarata fra det hedengangne band nu igen fundet musikalsk fred via White Birds. Mens det nye band er i fuld gang med at lede efter et rimeligt pladeselskab til udgivelsen af deres første fuldlængdeudspil, er de ligeledes på vej med et kassettebånd til september med hjælp fra Grizzly Records.

For uden “Hondora” indeholder denne kassette, som udkommer i 100 eksemplarer, tre andre sange fra det kommende album. Allerede nu er det dog muligt at lytte til hele båndet digitalt via White Birds’ Bandcamp.

“Hondora” er i denne uge også at finde på Weekly Magic Tape #37, hvor interessante kunstnere som Keep Shelly in Athens, Reading Rainbow og Purity Ring også er repræsenteret. Weekly Magic Tape #37 kan hentes via Mediafire.

Leave a Reply