Nyheder

Hip Hop Bananabob åbner med Tue Track, Paulo & Cars10, DoktorDoktor og Markens Mafia

Skrevet af Mia Ravn Bach

På lørdag går det ned i Køge. Spillestedet Tapperiet åbner igen op for det ellers hedengangne arrangement Hip Hip Bananabob. Åbningsaftenen byder på navne som Tue Track, Doktor Doktor, Paulo & DJ cars10 samt Markens Mafia.

Det går ikke stille for sig, når Køge-spillestedet Tapperiets gamle undergrundshiphopfestival, Hip Hop Bananabob, genoplives. Lørdag den 24. september åbner de hedengange festligheder op igen med navne som den Malk de Koijn-aktuelle Tue Track, de jazzede hiphoppere fra Doktor Doktor, de uhøjtidlige og glade fynboere fra Markens Mafia samt true school-hovederne Paulo & DJ Cars10, der har samarbejdet siden år 2000.

Det hele går ned på lørdag, hvor Tapperiet åbner op for Bananabob kl. 20 for en flad 20’er. Læs mere om arrangementet på Tapperiets hjemmeside.

Leave a Reply