Konkurrencer

Vind billetter til Newbees Festival i Aarhus

Skrevet af Redaktionen

Har du ikke råd til at tage en grænsetur ned til Hamborgs Reeperbahn Festival, kan du i næste weekend nyde musikdanmarks spædeste skud på den aarhusianske Newbees Festival. Deltag i konkurrencen om to gange to billetter her.

Newbees Festival finder sted 23.-24. september i Stakladen, Studenterhus Aarhus, og du har via yours truly mulighed for at vinde to gange to billetter til begge dage. Med andre ord kan du tage din bedste ven i hånden og drage til gratiskoncerter med Danmarks spædeste musikhåb (flertal) to dage i træk. Ikke et øje tørt.

I år spiller følgende bands:

Wafande
Fastpoholmen
Peacefull James
Eloq
Bottled in England
Shanghai
Asbjørn and the Strange Ears
In Memoirs
Ulige Numre
LSD on CIA
The Echo Vamper
Boho Dancer

Tidligere har bands som The Rumour Said Fire, Ginger Ninja, Treefight for Sunlight og flere andre spillet på den tre år gamle festival, så der er fin grund til at stile efter morgendagens P3-stjerner ved den aarhusianske festival. Den unge musiker Eloq er en af de kunstnere, der af mange er spået en stor karriere, og han må da også siges at have musikbranchen i blodet.

Eloq blander hiphop og electronica og er i manges øjne dansk hiphops frelse, men det er fra et helt andet sted, han har ophav. Hans mor er nemlig en af Danmarks bedst sælgende sangskrivere og sangerinder, der siden 80’erne har medvirket i alt fra Melodi Grand Prix og popbandet News til nødhjælpssange og en opsamling med Billie Holiday-numre. Nogle vil mene, det ikke er et vidt spænd – andre vil mene, det er cremen af cremen. Og så til spørgsmålet, som du skal besvare senest 20. september for at deltage i konkurrencen.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply