Nyheder

Holy Strays remixer Loney Dear

Skrevet af Mattias Smidt

Den franske twostep-kunstner Holy Strays er klar med et remix af førstesinglen “My Heart” fra svenske Loney Dears seneste album. Lyt til nummeret her.

Den svenske indiepop-singer/songwriter Emil Svanängen, bedre kendt som Loney Dear, udgav i sidste måned sit sjette studiealbum, den smukke Hall Music, via Polyvinyl. Albummet høstede fine roser her på Undertoner, hvor vores anmelder Trine Jørck uddelte fire en halv U’er, og bl.a. skrev, at »Loney Dears sjette album, Hall Music, er et stemningsskabende og filmisk værk.«

Nu har den franske elektroniske twostep-kunstner Holy Strays taget førstesinglen “My Heart” under kærlig behandling. Resultatet er blevet et remix, der ligger langt fra originalen, men bestemt på en spændende og forfriskende måde.

Lyt/download og døm selv her.

Leave a Reply