Nyheder

Bear in Heaven klar med nyt album – og fri streaming

Skrevet af Mattias Smidt

Bear in Heaven er klar med deres tredje album, I Love You, It’s Cool, som bliver udgivet 3. april 2012, men allerede nu kan du streame hele herligheden. Dog i et noget nedsat tempo.

Bear in Heaven er klar med deres tredje album, der bliver opfølgeren til deres 2009-gennembrud Beast Rest Forth Mouth, som her på Undertoner høstede hele fem U’er fra vores anmelder.

Den nye plade hedder I Love You, It’s Cool og bliver udgivet 3. april via et samarbejde mellem Hometapes og Dead Oceans. Bag knapperne på I Love You, It’s Cool sidder David Wrench, som tidligere har produceret for både Caribou og Bat for Lashes, hvilket lyder ganske lovende for Bear in Heavens nye skive.

I bedste tidsånd har Bear in Heaven valgt at lægge deres kommende album ud til fri streaming fra nu og frem til udgivelsesdatoen. Dog har bandet valgt at lave det lille stunt at sænke hastigheden på albummet med ca. 400.000 %, hvilket betyder, at pladen lige nøjagtig kan nå at blive spillet igennem én gang inden udgivelsen. 2700 timer to go.

Så hop ind forbi Bear in Heavens hjemmeside, og nyd hver enkelt nye tone fra I Love You, It’s Cool. Der er god tid til det!

Leave a Reply