Koncerter

Fotoreportage fra Undertoner præsenterer… Waldo & Marsha, 28.01.12, Beta, København

Waldo & Marshas to forsangere. Foto: Daniel Nielsen, Frozenpanda.com
Skrevet af Anna Møller

Røgen fra det første Undertoner præsenterer…-arrangement på spillestedet Beta har knap nok lagt sig, og der er allerede en billedreportage at mindes ved. Tak for en god aften.

Spillestedet Beta og Undertoner har startet et koncertsamarbejde op, og lørdag den 28. januar skød vi så første omgang i gang med bandsene Melody Melody og Waldo & Marsha. Du var der naturligvis, og for at gense gårsdagens herligheder fik vi vores fotograf  Daniel Nielsen fra FrozenPanda.com til at forevige første runde.

Melody Melody. Foto: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

Musikerne, der spiller til ‘Undertoner præsenterer…’ er udvalgt i tæt dialog og samarbejde mellem spillestedets bookere og Undertoners redaktion, ligesom den visuelle side og konceptet er opstået i fælles tankepøl. Nu kan man naturligvis ikke anmelde sit eget arrangement uden at være ovenud positivt stemt udelukkende af den grund, at det lykkedes, men et par ord og billeder kan da opsummere aftenens herligheder ude på det amagerske.

Den københavnske kvartet Melody Melody lagde ud med tv-skærme, hvor en række film kørte og sammen med den velspillede shoegazer, og stroboskoplys udgjorde opvarmningen.

Melody Melody. Foto: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

Melody Melody. Foto: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

To gulddamer på et bord. Foto: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

I Betas bar kunne man købe to gulddamer for en halvtredser. Fire kostede en hund. Syv gin & tonics kostede 350.

Til aftenens Undertoner Præsenterer… agerede Søren Jakobsen alias DJ Smertestiller pladevender. DJ Smertestiller er – ud over at være skribent på Undertoner – ofte til at finde på Temple Bar på Nørrebro og fra tid til anden på Isola, Din Nye Ven, Drone, Ungdomshuset osv, hvor han spiller lystigt. Lørdag aften spillede Søren efter eget udsagn alternativ rock og boogie fra 1965-2005. På et tidspunkt var der dans.

DJ Smertestiller. Foto: Daniel Nielsen

Det aarhusianske ottemandsorkester Waldo & Marsha gik på ved 23-tiden og var øjensynligt reduceret til et syvmandsensemble i aftenens anledning. De barsler med en ep i slutningen af januar 2012 på Fridolin/Leth/Nordsø-selskabet Speed of Sound og A:larm Music og vandt i 2010 både den danske og den nordiske finale af den internationale talentkonkurrence Emergenza. Den tagline hænger nok ved for evigt.

Waldo & Marsha. Foto: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

 

Waldo & Marsha leverede masser af guitarlydmur. Foto: Daniel Nielsen, Frozenpanda.com

 

Waldo & Marshas to forsangere. Foto: Daniel Nielsen, Frozenpanda.com

En af Undertoners udsendte fik efterfølgende Waldo & Marshas sætliste plus tre af bandmedlemmerne med hjem. De sov pænt på en stor sofa og stjal næsten en sovepose med hjem. Tak for en god aften!

Waldo & Marsha. Foto: Daniel Nielsen, Frozenpanda.com

Leave a Reply