Nyheder

Lyt til førstesinglen fra Mount Eeries kommende album

Phil Elverum alias Mount Eerie er efter et par år i skyggen tilbage med to nye udgivelser, der ser dagens lys i løbet af 2012. Elverum har været så flink at lægge “House Shape” ud til fri streaming. Nummeret er at finde på pladen Clear Moon, som udkommer 22. maj.

Alt imens vi sidder tilbagelænet i sofaen med hørebøfferne fastspændt til hovedet og gennemtrawler Mount Eeries udgivelser op til koncerten på Loppen den 2. april, lander en ny god nyhed i indbakken. Amerikanske Phil Elverum er 13 år inde i karrieren og efter 15 ensomme måneder i studiet nemlig på trapperne med to ny udgivelser: Clear Moon, som udkommer 22. maj, samt dens kompagnon Ocean Roar, der ser dagens lys senere på året. Til glæde for alle os spændte lyttere har Elverum været så flink at lægge førstesinglen “House Shape” ud til fri streaming.

Efter Mount Eeries fantastiske udgivelser Lost Wisdom (2008) og Wind’s Poem (2009) har han brugt årene på at etablere sig i sit nye studie ‘The Unknown’, der er bygget i en gamle kirke i Washington. Clear Moon og Ocean Roar er første resultater fra det nye studie, hvor den gamle kirkes rum og atmosfære efter sigende har haft stor indflydelse på pladernes lydunivers.

Mount Eerie har netop påbegyndt en længere Europa-turné, hvor han som skrevet rammer Loppen i København 2. april. Indtil da kan du endnu en gang læne dig tilbage i sofaen og lytte til “House Shape”:

Leave a Reply