Nyheder

Det svenske label Ingrid udgiver første album

Nystartet svensk pladeselskab annoncerer deres første udgivelse Ingrid Volume 1, der udkommer den 21. april.

De svenske stjerner, som gemmer sig bag det nystartede pladeselskab Ingrid, har nu givet detaljer om deres første plade, Ingrid Volume 1. Pladeselskabet er dannet i ånden om at forene musik i et kreativt forum. Ingrid udtaler selv: »Ingrid plans to offer a home for the new guard of musicians and artists. The opportunity for creation, collaboration, and compilation sonically and visually, Ingrid will provide in an unadulterated space.«

Ingrid Volume 1 er en kompilering, der indeholder forskellige bidrag fra navne som Lykke Li, Miike Snow, Peter Bjorn and John og resten af pladeselskabets medlemmer. Albummet kommer på gaden i forbindelse med Record Store Day den 21. april. Som forsmag på Ingrid Volume 1 er der nu lagt et kort mix ud af de 15 sange, mixet kan høres her. Yderligere kan du også lytte til Andrew Wyatts track “It Won’t Let You Go”, der også kan findes på pladen.

Numrene på Ingrid Volume 1 er:
01. Lykke Li: “Come Near”
02. Hortlax Cobra: “Berlin”
03. MtheM: “River”
04. Coco Morier: “Afterlife”
05. Karlsson & Winnberg: “Hearts Beating Weak” [ft. Little Majorette] 06. Les Big Byrd: “Streams of Unconsciousness” [Tomassey 101 Skulls Versoin] 07. Smile: “Clean Gloves, Dirty Hands”
08. Andrew Wyatt: “It Won’t Let You Go”
09. The Chinamen: “Two Klump”
10. Yttling Jazz: “Cuban Lips”
11. Peter Morén: “Say My Name”
12. Little Majorette: “Taken Back”
13. Electrocute: “My Tube Top”
14. Max Von Sydow: “Le Bateleur”
15. Starlight Serenaders: “Summer Drone”

For mere info, se Ingrids hjemmeside.

Leave a Reply