Nyheder

Dive udgiver første single fra debut-lp

Normalt slår Z. Cole Smith sine folder i Beach Fossils, men han er snart klar med debutalbummet Oshin med sit nye band Dive.

Det Brooklyn-baserede band Dive, som blandt andet tæller medlemmer fra Beach Fossils, udgiver den 26. juni debutalbummet Oshin på Captured Tracks. Albummet kommer efter udgivelsen af de fem singler “Human”, “Sometimes”, “Corvalis”, “Big Joke” og “Geist”, som oprindeligt skulle have formet en 7″-ep, der var sat til udgivelse i februar i år.

Samtidig med at ep-udgivelsen blev trukket tilbage, annoncerede bandet i stedet, at de havde en fuldlængde på trapperne. Bandet lovede en mere velproduceret udgivelse i forhold til singlerne, og det har vi fået. Det første bevis på dette er singlen “How Long Have You Known”, der nu er tilgængelig.

Tracklisten til Oshin er som følger. Lyt til “How Long Have You Known” nederst.

(Druun)
Past Lives
Human
Air Conditioning
How Long Have You Known?
Wait
Earthboy
(Druun pt. ii)
Follow
Sometime
Oshin (Subsume)
Doused
Home

Leave a Reply