Nyheder

Vesterbro Festival er klar, parat til START

25.-26. maj omdannes Vesterbro til den platform, hvorfra den årlige københavner-festival skal finde sted. Kødbyen vil danne ramme for festivalen og dermed også være den kulisse, hvor tilskuere vil kunne opleve den danske musikscene folde sig ud på syv scener og med mere end 100 liveacts.

25.-26. maj omdannes Vesterbro til den platform, hvorfra den årlige københavner-festival skal finde sted. Programmet i år tilbyder et bredt spektrum af de bedste danske talenter inden for genrer som rock, pop, jazz, singer/songwriter, electronica m.v. Folkeklubben, Kaosbørn, Echo Me og Lovespeed er blot et tilfældigt udpluk af de omkring 100 liveacts, der står på scenen denne weekend.

En partoutbillet til festivalen vil derfor være en indgang til farverige oplevelser med upcoming bands, solister og dj’s, samtidig med at det vil give et indblik i den musik, som vil bryde og pryde landets spillesteder i fremtiden.

At festivalen i år kan påberåbe sig at have ti års jubilæum, er ingen tilfældighed. Det skyldes, at de gennem mange år har skabt et mødested mellem den dugfriske musik og det nye publikum. Festivalen er oprindelig iværksat på baggrund af en kulturpolitisk happening, som havde til hensigt at oprette flere øvelokaler og skabe bedre forhold for den rytmiske musik. I dag bestræber festivalen sig til stadighed på at forbedre musikernes vilkår og skabe opmærksomhed omkring de optrædende.

Gennem årene har festivalen taget form gennem de mange musikere og frivillige, som har gjort det muligt at skabe en festival i frembrud. På grund af denne opbakning har det derfor været muligt at være vært for navne som Oh Land, Fallulah, Ginger Ninja, The Floor Is Made Of Lava, Mads Langer, Turboweekend, Rasmus Nøhr og mange flere.

Hvis du har lyst til at fejre musikkens talentmasse og glide ind i et rytmisk univers, kan du for 80 kr. købe en todagesbillet til en musikalsk udflugt. Læs meget mere om weekendens program på festivalens egen hjemmeside.

Leave a Reply