Nyheder

Hent Wavves’ frontmands instrumental-mixtape gratis

Skrevet af Fie Neergaard

Slacker-duden har taget sig sammen til at søsætte et nyt projekt, der helt nærliggende er inspireret af computerspil.

Nathan Williams, bedre kendt som hovedpersonen i popgaragerockerne Wavves, har sammen med sin bror lavet sideprojektet Sweet Valley. Kender man lidt til Williams, ved man, at han er meget glad for Blink 182, Bethany Consentino og Blunts, men californierens hjerte banker også for hiphop og computerspil. Netop de to ting synes at være hovedinspirationen i Sweet Valley og deres mixtape Eternal Champ, som kan hentes gratis på duoens Bandcamp her.

Wavves får sig midlertidigt et lille hi, da Nathan Williams og broderen Joel, får travlt med at turnere med det legendariske Wu-Tang Clan-medlem GZA og Killer Mike, hvor Sweet Valley vil sørge for dj-sets, og Nathan vil akkompagnere rapperne på guitar.

Leave a Reply