Nyheder

Varm op til CPH:DOX med guitarfænomenet Steve Gunn

Skrevet af Katrine Haugaard

Lørdag den 27. oktober gæster Steve Gunn Café Din Nye Ven og tager dermed forskud på den kommende CPH:DOX-festival.

I næste uge begynder CPH:DOX, men forinden er der mulighed for at tyvstarte festivalen i selskab med Smash!Bang!Pow! og singer/songwriteren Steve Gunn. Lørdag den 27. oktober gæster guitaristen nemlig café Din Nye Ven i København og tager dermed forskud på den kommende københavnske film- og musikfestival.

Herhjemme er Steve Gunn endnu et forholdsvist uudforsket navn, men har i større grad vakt opmærksomhed på den mere eksperimenterende del af bluesscenen i Brooklyn, da hans stil både omfatter genrer som ragga, psych, bluegrass og country. Ligesom Gunns genrerepertoire er bredt, er hans musikalske linje alsidig og til tider ubestemmelig, hvilket gør, at han både er blevet sammenlignet med singer/songwriteren Kurt Vile, men også guitarlegenden John Fahey.

Da tiltaget AUDIO:VISUALS får en større eksponering end sædvanligt på årets CPH:DOX, vil aftenens koncert også forsøge at skabe en forbindelse mellem lyd- og billedsiden. I forbindelse hermed vil Steve Gunn blive akkompagneret af kunstneren Heidi Diehl, som vil stå for de tilhørende visuals.

Leave a Reply