Konkurrencer

Vind billetter til Dirty Projectors i Vega

Skrevet af Redaktionen

Dirty Projectors rammer Vega onsdag den 31. oktober, og du kan ganske gratis tage del i artrock-ekstravagancen – hvis du da vel at mærke bliver en af de heldige vindere af Undertoners konkurrence.

I 2009 måtte Undertoners daværende chefredaktør stoppe måbende op og gribe efter ord for at beskrive oplevelsen af Brooklyn-bandet Dirty Projectors. »Jeg forundredes simpelthen. Over at lyd kan være så smuk, så harmonisk og samtidig så krummeluret, krumspringende undvigende over for enhver lineær musikalsk tanke.« Med seks U’er og en tredjeplads på Undertoners årsliste stod artrockpladen Bitte Orca markant ud i musikåret 2009. Den allersidste dag i denne måned rammer David Longstreth og kvindekoret København med en ny plade under armen. Puds brillerne og opvarm musearmen, for nederst på siden finder du spørgsmålet, der kan gøre dig til en af de to heldige, der render med to billetter til koncerten med Dirty Projectors den 31. oktober i Store Vega.

Den nye plade, Swing Lo Magellan, svang sig også op på hele fem U’er, og vores anmelder kunne beroligende fortælle, at Dirty Projectors genreoverskridelser ikke er blevet inddæmmet. »Den spændvidde af musikalske genrer, Dirty Projectors behersker, er imponerende. Hele vejen fra soul og funk til folk, rock og electronica viser de, at musik ikke nødvendigvis behøver blive begrænset af en genre-mærkat.« Hør førstesinglen “Gun Has No Trigger” øverst i indlægget.

Opvarmningen står det søstergeografiske band Callers for. Duoen er også anerkendt for at kunne ryste den musikalske godtepose og stadig lukke snacks ud.

Og nu til spørgsmålet, der kan åbne døren til Vegas mørkebrune haller. Svaret skal falde senest søndag den 28. oktober.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply