Konkurrencer

Kom til Frost-koncert med Ducktails og Max Gaia

Skrevet af Redaktionen

Real Estate-guitaristen Matt Mondanile lufter sideprojektet Ducktails til Frost festival og du skal da med. Klik og quiz løs.

I sommermånederne ligger de danske musikfestivaler lige så tæt som lændetatoveringerne på Amager Strand. Om vinteren skal man have øjnene med sig for at opleve både det ene og det andet. Heldigvis sørger Frost festival for at live vinteren op. Og de har taget sommercharmen med sig i form af amerikanske Ducktails. Undertoner kan byde en heldig vinder og makker indenfor til koncerten på Stengade den 22. februar.

I front for anderumperne er guitaristen Matt Mondanile, som også har travlt med at sprede solskinspop sammen med kollegaerne i Real Estate. Ducktails rider langt hen ad vejen på samme surfpop-bølge som Real Estate, men bader også i samme musikalske pyt som Ariel Pink og The Sea and Cake. I 2011 dyrkede Mondanile den tilbagelænede surfmusik på Ducktails III: Arcade Dynamics. På det nye album The Flower Lane har Ducktails rystet lidt af sandet ud af håret og introduceret bløde saxofontoner. Garantien for afslappet sommerstemning dækker dog stadig.

Ducktails har udpeget danske Max Gaia som support til deres koncert. Max Gaia er et sideprojekt for medlemmer af Girlseeker, som imponerede Undertoner på sidste års Roskilde Festival. Der er ingen grund til at føle sig beklemt, hvis dine musikantenner endnu ikke har opsnappet Max Gaia. Koncerten på Stengade bliver deres debutshow. Trop op og vær med fra start.

Og nu til spørgsmålet, der længes efter dit svar. Husk at afkrydse den rigtige boks senest den 18. februar.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply