Konkurrencer

Vind billetter til Oneidas genre-ekplosion på Jazzhouse

Skrevet af Redaktionen

Drop “Borgen” og tag med Undertoner på Jazzhouse i stedet. Fantastiske Oneida syrer ud, og du kan komme med på trippet. Vind billetter lige her.

12 albums på 15 år kræver en vis inspiration, og den finder amerikanske Oneida, når de kaster alle traditionelle skillelinjer mellem genrer til side. Bandet bevæger sig sikkert fra psych, avantgardejazz og kraut til punk, noise og elektronisk – og det gerne inden for det samme nummer. Lyder det som en musikalsk cocktail, du har lyst til at lappe i dig? Så er det heldigt, at Undertoner udlodder to gange to billetter til Oneidas koncert på Jazzhouse søndag den 17. marts. Find din vej til bunden for at nå konkurrencespørgsmålet.

Oneida er gennem Undertoners efterhånden mange anmeldelser med begejstring blevet kaldt »et lydmonster af maskindele og syltetøjsglas«, der spiller »hjerne-forstyrrende rock«. Der er dog blevet skruet ned for syltetøjsglassene på det seneste album, A List of the Burning Mountains, som udkom i november 2012, men det fremstår stadig som et stærkt album.

Du kan høre første halvdel, “A List of the Burning Mountains 1”, i toppen af dette indlæg eller få dig en på opleveren med nummeret “Sheets of Easter” fra Each One Teach One (2002). Begge numre varer over 14 minutter, hvilket ikke gør det svært at tro på, at Oneida er kendt for deres 12 timer lange impro-optrædener. Helt så længe varer det nok ikke denne aften, men sørg hellere for at kaffebeholdningen er i top til mandagen derpå.

Opvarmningen sørger de danske krautrockere Papir for. De har i februar måned udgivet pladen III, som indkasserede fem begejstrede U’er fra Undertoners Anna Møller.

Du kan få muligheden for at skifte søndagens fjernsynskiggeri ud med en energisk aften på Jazzhouse ved at svare på nedenstående spørgsmål senest den 13. marts.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply