Nyheder

Hør nummer fra kommende Causa Sui-plade

Coveret er skabt med artwork af Sun Rivers Martin Rude
Skrevet af Anna Møller

I juni udgiver Causa Sui deres ottende plade, og nu kan du få forskud på herlighederne med nummeret “Mireille”.

Coveret er skabt med artwork af Sun Rivers Martin Rude

I juni udgiver syrekongerne i Causa Sui deres ottende plade, der kommer til at hedde Euporie Tide. Euporie er i øvrigt en af Jupiters perifære måner og er opkaldt efter den græskmytologiske gudinde for overflod, Euporie.

Allerede nu kan du ganske eksklusivt høre nummeret “Mireille” fra den kommende plade via bandets soundcloud.

Albummet markerer efter alt at dømme en bevægelse fra de semiimproviserede Pewt’r-plader mod noget mere styret og komponeret. Euporie Tide er lavet som kvartet bestående af Jakob Skøtt, Jess Kahr, Jonas Munk og Rasmus Rasmussen, og den er indspillet over en periode på godt to år. Den udkommer på El Paraiso Records til juni på 2LP/CD/Digital.

Leave a Reply