Konkurrencer

Kom til koncert med Wooden Wand i Huset

Skrevet af Redaktionen

Efter at have eksperimenteret med New Weird America på en imponerende stor række udgivelser har Wooden Wand på sin forårstour valgt at fokusere på grundelementer i den amerikanske musikkultur. Du kan vinde billetter til dén oplevelse lige her.

Wooden Wand … er det ikke det der tributeband til Harry Potter-bøgerne? Tro om igen. Wooden Wand er James Jackson Toths udforskning af den amerikanske musikkultur fra psykedeliske himmelflugter til jordnær country. Du kan fylde dine ører med americana søndag den 5. maj, hvor Huset i Magstræde byder på koncert med Wooden Wand og band. Læs din vej til bunde af siden og deltag i konkurrencen om to gange to billetter.

Koncerten den 5. maj kommer til at tage udgangspunkt i Wooden Wands nye plade fra i år. Den har fået den noget alvorlige titel Blood Oaths of the New Blues og passer dermed fint til den udvikling, der er sket i Toths musik.

Wooden Wand var sammen med folk som Devendra Banhart, Sunburned Hand of the Man og Akron/Family en del af New Weird America-scenen, som dominerede den akustiske, amerikanske musik gennem midten af 00’erne. Artisterne inden for bølgen var kendetegnet af deres lyst til at rykke gamle, veletablerede genrer ud i nye eksperimenter og sammensætninger. Og nu, efter ni år, mere end 13 albumudgivelser, en lang række ep’er og forskellige samarbejder, lader Wooden Wand til at have udgravet sit eget, dybt personlige udtryk fra dybet af det svært adskillelige genrefelt af folk, country og americana.

Få en smagsprøve med “Sleepwalking after Midnight” og “Bobby” på Wooden Wands Facebookside.

Hvis du vil have chancen for gratis at opleve disse musikalske spadestik, er det om at deltage i konkurrencen senest den 1. maj.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply