Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til Retro Stefson i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

Træk i dine skinny jeans og kom med Undertoner ud på dansegulvet. Vi giver dig muligheden for at peppe onsdag aften gevaldigt op. Deltag i konkurrencen om billetter til Retro Stefsons eklektiske danseshow.

Islands ungdomshold i elctropop, Retro Stefson indtager Lille Vega den 17. april. Kridt danseskoene og deltag i konkurrencen om tre gange to billetter ved at svare på spørgsmålet nederst på siden.

I modsætning til partyelectro-kollegaerne fra FM Belfast smider Retro Stefson næppe tøjet på scenen. Til gengæld kan deres afrikanske og sydamerikanske beats hurtigt få en til at få det hot.

Bandet udgav sidste år deres tredje album, Retro Stefson, og du kan finde en smagsprøve i form af sangen “Glow” i toppen af indlægget.

Det forrige album, Kimbabwe, sendte en musikalsk hilsen til Foals med dets fusion af collegerock og afrikanske poptoner. Storhittet “Kimba” var et fint eksempel på Retro Stefsons flirten med musikalske inspirationer, der ligger langt fra det høje nord. På Retro Stefson er bandet rykket fra gadefesten og ind på natklubben. Nu handler det i højere grad om at fejre glimmer, drags og disco. Tjek for eksempel den nys udgivne musikvideo til “She Said“, der ikke skorter på nogen af delene.

Rygtet vil, at det syv mand store band er kendt for at følge op på de festlige referencer i deres musik med et engagerende liveshow, hvor der ikke bliver sparet på disco-moves eller fællesdans.

Er du frisk på at peppe din onsdag aften op? Så er det om at få svaret på følgende spørgsmål senest den 14. april.

Vinderne er fundet.