Konkurrencer

Vind billetter til Festival of Endless Gratitude

Festival of Endless Grattitude finder sted fra d. 29 til d. 31. august 2013.
Skrevet af Redaktionen

Festival of Endless Gratitude har opgivet modelkarrieren og er vendt tilbage til Remisen. Med i bagagen har festivalen et yderst lovende program. Oplev det på nært hold ved at deltage i konkurrencen om billetter til dig og en ven.

Festival of Endless Grattitude finder sted fra d. 29 til d. 31. august 2013.

Sommerhalvåret byder på et væld af festivaler, der fejrer det smalle, det folkelige, det performative og det hyggelige ved musikscenen. Men der er én festival, hvor taknemmeligheden for musikken i særlig grad flyder over. Igen i år er København så heldig at lægge omgivelser til Festival of Endless Gratitude.

Du kan føje din taknemmelighed til vi andres ved at deltage i konkurrencen om to gange to partoutbilletter og tilhørende plakat til festivalen, der foregår torsdag d. 29.- lørdag d. 31. august på Remisen i København.

Undertoner har troligt deltaget de sidste tre år. Og selv om vores anmelder var meget begejstret for både program og spillested sidste år, er festivalen i år rykket væk fra modelskolen på Refshaleøen og tilbage til Remisen på kanten af Vesterbro. Det er sket for at genoptage traditionen med at have kunstneriske installationer og en udstilling, som tidligere blandt andet har budt på spåkone og tatoveringstombola.

Ud over kunsten finder du også en række interessante musikere, der fører dig væk fra mainstreamens hovedvej. Hvor amerikanske Gary War dykker ned i en psykedelisk pøl af mudrede og alligevel fængende genremutationer, skyder danske Causa Sui formentlig deres musik helt ud til Jupiter-månen Euporie med musik fra deres nye album, Euporie Tide, der fik fem U’er med herfra.

Programmet byder på flere inspirerende amerikanere, blandt andet det tidligere Titus Andronicus-medlem Andrew Cedermark, der balancerer mellem nostalgisk americana og eksperimenterende rock, samt Sun Araw, der har komponeret en særlig performance specielt til Festival of Endless Gratitude kaldet “The (3) Vases”, som festivalen lover vil byde på velgørende mængder af »dubby, supertropical vibes«. Skulle solstrålerne fra Sun Araw blive for stærke, sørger tyske Thomas Köner for at køle festivalen med sin mørke ambient. Gå selv på videre opdagelse i programmet.

Solen spiller også en rolle for denne konkurrence. Sørg for at svare, inden den går ned d. 26. august.

På festivalen optræder også Solhorn. Undertoner var glade for de godmodige dur-rundgange og fantasipirrende tilgang til melodier, der prægede Solhorns første album, Himmelbjerg.

Vinderne er fundet.