Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind koncertbilletter til Waxahatchee på Stengade

Skrevet af Redaktionen

Vind et par billetter til tirsdagskoncert på Stengade med amerikanske Waxahatchee, der lyder som en sørgmodig b-sideskæring til Breeders Title TK.

På tirsdag spiller Alabama-fødte Waxahatchee på spillestedet Stengade, og du og en ven kan komme gratis af sted til en lille tirsdagsfest. Wacha-hvafforn-fisk tænker du sikkert, men vent du bare.

I juni udgav Waxahatchee aka Katie Crutchfield sit andet album Cerulean Salt i USA, og efter en gevaldig modtagelse i hjemlandet blev det efterfølgende udgivet i resten af verden. Hvor debutalbummet American Weekend (2012) mere bar præg af at være et lo-fi soveværelsesprojekt, lyder det nye album nærmere hen ad The Breeders i deres Title TK-tid. Og det er jo ikke det værste.

Men nu ikke mere ævl og direkte til konkurrencespørgsmålet! Send dit svar senest på søndag den 6. oktober og deltag i konkurrencen om 2 gange 2 billetter til Waxahatchee (US) + Swearin’ (US) på Stengade tirsdag d. 8. oktober.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply