Konkurrencer

Vind billetter til Julia Holter på Jazzhouse

Holter forener letlevende damer, L.A. og avantgardepop som det sjældent er hørt før.
Skrevet af Redaktionen

Oplev Julia Holter overdøve byens høje lyde, når hun spiller sin skrøbelige, men intense pop på Jazzhouse. Gæt med om gratis koncertbilletter lige her.

Holter forener letlevende damer, L.A. og avantgardepop som det sjældent er hørt før.

Holter forener letlevende damer, L.A. og avantgardepop, som det sjældent er hørt før.

Undertoner er glade for at kunne byde dig på en aften med en af dette årtis største kvindelige kunstnere – hvis vi selv skal sige det. Læs din vej ned mod spørgsmålet, der giver dig en chance for at blive en af de heldige vindere af to gange to billetter til koncerten med Julia HolterJazzhouse tirsdag den 5. november.

Holters tredje studiealbum, Loud City Song, der udkom tidligere i år, spiller ligesom debutpladen, Tragedy, på litterære referencer. På det nye album projicerer Holter en ældre kurtisanefortælling over på det moderne L.A.-liv, dets populærkultur og ikke mindst celebrity-dyrkelse.

Tro dog ikke, at det betyder, at vi nærmer os musik eller en scenestil, der mimer Miley Cyrus. Holter holder sig i følge Undertoners anmelder til »klassisk instrumenteret avantgarde-pop, hvor melodien kan være svær at fastholde eller i det hele taget få øje på. Båret af violin, cello, synths, klaver og percussion samt lejlighedsvise lydoptagelser uden for studiet er det intense, skrøbelige og ekstremt feminine kompositioner, der langsomt manes frem og vinder fodfæste.«

Det er musik, der udfordrer poppen, og Holter er med rette blevet sammenlignet med navne som Laurie Anderson og Kate Bush. Selvom udgangspunktet er en feminin lyd, spejler især Holters tidlige musik sig også i mandlige modstykker som Animal Collectives Sung Tongs eller Frisk Frugts mest frie, men mindst jazzede stunder.

Har du styr på din erotiske litteratur, er du et godt skridt nærmere på at vinde en aften med Holter. Quiz løs herunder. Husk at svare senest 2. november.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply