Konkurrencer

Vind billetter til Julianna Barwick på Jazzhouse

Julianna Barwick looper Jazzhouse ud i et andet univers den 20. oktober.
Skrevet af Redaktionen

Julianna Barwick har Island med i tasken, når hun besøger Jazzhouse 20. oktober. Vil du med? Så quiz løs.

Julianna Barwick looper Jazzhouse ud i et andet univers 20. oktober.

For dælen, hvor kan det være lykken, når en koncert spræller af ukontrolleret liv. Håndbajere, moshpits og sveddryppende svingommer. Men lige så fantastisk kan det være at gå i den helt anden grøft og opleve musik, der er ren, afslappet skønhed. Undertoner har fået fingre i to gange to billetter til en skøn aften med amerikanske Julianna BarwickJazzhouse søndag d. 20. oktober.

Barwick udgav tidligere i år Nepenthe, opfølgeren til det roste debutalbum The Magic Place (2011). På Nepenthe er Barwick blevet grebet af den islandske feber og har svælget dybt i hesteøens lyd uden dog at tabe sin egen. Det fik Undertoners Alex Nørregaard til at kvittere med tre og et halvt U og disse ord: »Nepenthe [er] umiskendeligt lyden af Julianna Barwick. Et både underligt og vidunderligt afdæmpet virvar af indtryk og ordløse erfaringer fra Barwicks eget liv blandet med let ambient dramatik og meditative omformuleringer af en ellers velkendt lyd fra navne som Sigur Rós og Brian Eno.«

Al denne snak om skønhed og islandske ponyer, der galopperer ud over vidderne, kan måske vække en mistanke om, at Barwick byder på »helseyoghurtreklamemusik«. Det kunne Undertoners Mikkel Arre heldigvis afkræfte efter koncerten på Roskilde Festival i 2011, hvor Barwicks vellyd flosses gennem brugen af lag »der skaber korte dissonante øjeblikke, eller ved at tilføje nedadgående tonerækker, der kontrasterer det høje leje og får det til at virke endnu smukkere.«

Og nu til spørgsmålet der kan introducere dig og Barwick for hinanden. Svar senest 17. oktober.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply