Nyheder

Bob Hund dør og genopstår i Malmö Opera

Det ikoniske bob hund-logo er allerede ridset ind i Operaens instrumenter.
Skrevet af Lasse Dahl Langbak

Efter det svenske rockorkester Bob Hund sidste år solgte alle sine instrumenter, rykker de nu ind i Malmö Opera med en ny forestilling. Samtidig har skåningerne en film på vej.

Det ikoniske bob hund-logo er allerede ridset ind i Operaens instrumenter.

Det ikoniske hundelogo er allerede ridset ind i Operaens instrumenter.

Sidste år følte Bob Hund, de havde behov for en frisk start, og bortauktionerede derfor alle sine instrumenter. Det kom chefen for operaen i Malmö, Bengt Hall, for øre. Han ringede bandet op og tilbød at stille operaens 65 mand store orkester til rådighed. Operachefens tilbud har nu resulteret i en operaforestilling med de galgenhumoristiske svenskere og operaens store symfoniorkester.

Hele operabygingen – både foyer, restaurant og scene – vil blive inddraget under forestillingen, der byder på både kendte melodier og forbavsende overraskelser, og hvor publikum til sidst vil opleve Bob Hund dø og genopstå i en ny form.

Bob Hunds operaforestilling er en enkeltstående event, der kan opleves den 4. september i Malmö Opera. Billetter er til salg fra den 4. april.

Alt under seancen vil i øvrigt blive optaget til en kommende Bob Hund-film med titlen “Billiga lösningar till varje pris”, der efter planen vil få premiere til april 2015.

Leave a Reply