Nyheder

The Walkmen-bassist slipper ny børnesang – nu med Matt Berninger

The Walkmen-bassist Walter Martin har nu offentliggjort endnu et nummer fra sit kommende album, We’re All Young Together . Vi bliver endnu lidt i barndommens land.

Walter Martin_Were All Young Together_620The Walkmens Walter Martin udgiver den 13. maj en soloplade med titlen We’re All Young Together. I den forbindelse har han allerede sluppet en sødmefuld og småforelsket duet med Yeah Yeah Yeahs‘ Karen O., og nu følger han op med den kækkere “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)”, som har The National-frontmand Matt Berninger med til at remse dyr op: »I’m an antelope / And I’m a billy goat / And I’m a porcupine / And I’m a crocodile / And I’m an octopus / And I’m a platypus / And I’m a jaguar / And I’m a grizzly bear.«

Walter Martin har selv udtalt om nummeret, at det er en hyldest til kunsten at skrive børnesange, og at han ikke havde lyst til at lave et album, hvor der ikke var plads til et nummer som dette. Du kan lytte til “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)” feat. Matt Berninger nedenfor og desuden fange “Sing To Me” feat. Karen O. herovre.

Her ses desuden teksten til “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)” i en illustration af Marcellus Hall, der også har stået for artwork til den kommende plade:
Walter Martin_Lyrics_ARTzoo_346x620

2 kommentarer

  • Det er The Walkmens bassist Walter Martin, men ikke deres forsanger som hedder Hamilton Leithauser, men de er fætre til gengæld!

  • Fætre eller ej…der sneg sig en smutter ind i rubrikken. Nu rettet.

    Alt det bedste,
    Anne

Leave a Reply