Konkurrencer

Vind billetter til Trailerpark Festival

Foto: Helena Lundquist
Skrevet af Redaktionen

Sæsonen for lidt trailerparkmusik er snart over os, og du har en lille uge til at vise os din kreative side og vinde to billetter til festivalen, der rulles ud fra den 31. juli til den 2. august.

Foto: Helena Lundquist

Foto: Helena Lundquist

Sæsonen for lidt trailerparkmusik er snart over os, og du har lidt over en uge til at vise os din kreative side og vinde to billetter til festivalen, der rulles ud fra den 31. juli til den 2. august.

Trailerpark festival præsenterer i år toppen af poppen af danske indiebands, og du kan blandt andet opleve Giana Factory, der er aktuelle med albummet Lemon Moon, Scarlet Pleasure, der for nyligt spillede i et udsolgt Lille Vega, Mont Oliver, Get Your Gun og Communions, der for et par uger siden indtog Roskilde Rising, Sleep Party People, Indians og mange flere. Det er ikke kun danske kunstnere, der får lov til at indtage skateparken, festivalen har også besøg af newyorkeren Le1f, der er blevet kåret til ’Best New Music’ af Pitchfork, af svenske Naomi Pilgrim og af Disa fra Island. Festivalen har netop offentliggjort et lidt overraskende hovednavn, nemlig Christopher.

Så hvis du er klar til at blive stop fodret med bløde toner af pop og rock (og lidt hårdere, hvis du fx er til Shiny Darkly) så se her:

Undertoner udlodder to partoutbilleder til festivalen. Dem vil du gerne vinde ikk’?

Brugsanvisning:
Lav et meme, der omhandler festivalen. Det kan enten være om en af de artister, der spiller på festivalen, om din egen deltagelse, om lokationen etc. Ved du ikke, hvad et meme er, så se her

Send dit svar til bitten@undertoner.dk senest tirsdag d. 29. kl. 20.00

Leave a Reply