Koncerter

Communions, 02.08.14, Trailerpark Festival, København

Communions er blandt de nytilføjede navne til Offspring.
Skrevet af Fie Neergaard

Den ep-debuterende punkrock-kvartet Communions leverede en solid, men overraskelsesfri koncert på Trailerparks tredje og sidste aften.

Communions er blandt de nytilføjede navne til Offspring.
Communions har, siden de er skudt op som en del af Mayhem-miljøet, udgivet ep’en Cobblestones på Posh Isolation til diverse anmelders store begejstring. De unge, stilede fyre skulle denne lørdag aften på Trailerpark vise deres værd på den lille Outdoor-scene.

Bandet lagde ud med den melodiøse og skråle-med-venlige “Summer’s Oath”, og fremtoningen spillede på alle rockens tidløse klicheer med solbriller og smøg i flaben. Der blev spillet et svedigt og stramt sæt, hvor ord rettet mod publikum var overflødige. Den manglende opmærksomhed på Trailerpark-gængerne gjorde det svært at træde fuldstændig ind i det isolerede univers, bandet fik skabt sig på scenen, selvom musikken blev fremført til punkt og prikke, med de new wavede melodier og den intense opbygning.

Den kulminerende, punkede slagsang “Cobblestones” fik sættet til at nå sit klimaks, og efter Communions havde rystet Cobblestones-ep’en af sig i publikums retning, virkede det som en brat slutning, der fik publikum til at hænge ved i håbet på lyden af mere desperation i en forvirrende verden.

De pulserende trommer og den twangy guitar gav koncerten en evigt pumpende rygrad og en melodi at vende sig imod, hvilket er forfriskende midt i den skingre punk-appel, der bragede derudaf. Koncerten var uden overraskelser, man fik netop, hvad man havde skrevet sig op til; lyden af  regnvåde brosten og ungdommens søgen efter mere i mørket.

★★★★☆☆

Leave a Reply