Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til Tako Lako på Templet

Skrevet af Redaktionen

Er du træt af novemberkulde? Trænger du til at bevæge din krop til pulserende balkanbeats? Så quiz med.

Tako Lako

Længes du allerede efter sommeren, og savner du de tropiske julinætter? Undertoner skruer op for varmen og udlodder 2×2 billetter til koncert med Tako Lako på Templet d. 29/11.

Tako Lako er kendt som sigøjnerbandet, der altid er leveringsdygtige når det kommer til euforiske liveshows og at skabe en god fest. Bandet modtog i november 2013 en Danish Music Award som årets liveband i world-genren, De har, som kun få danske navne, optrådt på internationalt anerkendte festivaler som eksempelvis Glastonbury Festival, Sziget Festival og SXSW.

Tako Lako udgav den 1. oktober albummet Pulse Riddle, og Undertoners anmelder Camilla Grausen skriver at: “Pulse Riddle lægger op til eksplosive energiudladninger, som du helt sikkert også kan opleve live, når bandet turnerer Danmark rundt”.

Har dette givet dig lyst til selv at opleve en koncert med det sprælske gypsyband? Så skal du blot svare på nedenstående spørgsmål inden d. 27. november.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply