Konkurrencer

Undertoner og Stengades adventskalender: Højspændt højtid

Skrevet af Redaktionen

Julen byder på andet end trætte julesalmer og bløde flæskesvær. Undertoner og Stengade er i år gået sammen om en adventskalender, hvor du hver adventsweekend kan du vinde en musikalsk og Undertoner-approved præmie.

Keith Murray

Har du svært ved at overskue tanken om julegaveindkøb og decemberstress? Er du allerede træt af “Last Christmas”, MC Einar og gamle julekalendersange? Frygt ej. December byder på andet en fedtede klejner og lunken gløgg. Her kan du nemlig deltage i Undertoner og Stengades adventskalender, hvor du har chancen for at pryde din adventsweekend med en koncert på Stengade.

Låge nummer 1. byder på amerikansk hiphop i form af rapper Keith Murray. Det tidligere Def Squad medlem, der er aktuel med sit 6. album Rap-Murr-Phobia 2: The Manifestation (2014), har valgt at sløjfe Tyskland og tage til København i stedet. Heldigt for Undertoner, og måske også for dig? Vi forventer en aften på Stengade, der emmer af old school hip hop, når en af de gamle drenge overtager scenen.

Vil du gerne være med når det går ned på Stengade? Undertoner udlodder 2×2 billetter til herlighederne. Alt du skal gøre er at svare på nedenstående spørgsmål senest d. 27 november. Så bliver det måske dig, der får fingre i to billetter til koncerten. Og hvem ved. Måske bliver det alligevel en glædelig jul?

Vinderne er fundet.

Leave a Reply