Nyheder

Antony Hegarty på vej med pladen Hopelessness under navnet ANOHNI

Skrevet af Alex Nørregaard

Der er (endelig) ny musik på vej fra Antony and the Johnsons-frontmanden Antony Hegarty. Under navnet ANOHNI kommer det elektroniske album Hopelessness, der er blevet til med hjælp fra Oneohtrix Point Never og Hudson Mohawke.

Antony and the Johnsons_Hopelessness

I strømmen af feminisme- og klimaopdateringer på Antony and the Johnsons Facebook-side dukkede denne besked pludselig op:

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 13.40.12

Der er dermed (endelig) ny musik på vej fra Antony Hegarty, som tilbage i 2010 udgav Antony and the Johnsons-albummet Swanlights og senest har givet lyd fra sig i form af ep’en Antony & Yoko (jeps, Yoko Ono).

Under navnet ANOHNI er der på Hopelessness udsigt til, at Hegartys sublime vokal bliver svøbt i elektroniske klæder. Pladen er kreeret i samspil med altid interessante Oneohtrix Point Never og den skotske hiphop-producer Hudson Mohawke. Daniel Lopatin glæder sig, på en eller anden måde, tydeligvis også:

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 13.39.43

Leave a Reply