Nyheder

The Orb er i live

Man skal ikke undervurdere The Orbs indflydelse på de sidste femten års nær-populærmusik.

Bandet har produceret nogle af de bedste chill out-momenter, som verden er blevet præsenteret for. Tænk bare på numre som A Huge Ever Growing Pulsating Brain That Rules From The Centre Of The Ultraworld, Blue Room og ikke mindst den finurlige Little Fluffy Clouds.

Gennem de seneste måneder har bandet udgivet en række 12″ på det tyske label Kompakt, og i denne uge er deres seneste og syvende album udkommet.

Titlen siger ligesom det hele: Okie Dokie It’s The Orb On Kompakt er produceret af Thomas Fehlmann, og albummet befinder sig et sted mellem britisk dub, tysk minimal house og dub og svævende ambient. Der er ikke meget andet at sige end: Velkommen tilbage – vi har savnet jer.

Leave a Reply