Om

Undertoner er et dansk musiksite, som beskæftiger sig med national og international musik, og som dagligt leverer plade- og koncertanmeldelser, interviews, nyheder, konkurrencer, klummer, musik- og koncertanbefalinger og andre features.

Vi stræber efter at anmelde så meget som muligt, men prioriterer hellere at anmelde det smalle frem for det brede, og vi er gennemgående ikke bange for at være kritiske. Vi anmelder som udgangspunkt plader med et vist kvalitetsmæssigt bundniveau og lader kritikken bunde i argumentation, eksemplificeringer og (genre)overvejelser.

Vi ønsker at præsentere vores ca. 12.000 entydige månedlige læsere for velargumenterede og grundige anmeldelser, der går i dybden, og som samtidig ikke forfalder til elitært sprogbrug. Undertoner har omtrent 30 (mere eller mindre) aktive og skribenter og anmeldere tilknyttet og en redaktion på fire redaktører med hvert deres område: Koncerter, web, artikler og nyheder plus – naturligvis – en chefredaktør med forkromet overblik og masser af fritid.

Undertoner er båret af frivillig arbejdskraft og ønsker at møde musikken og dens udøvere i øjenhøjde og med den respekt, som den og de fortjener, uden at forfalde til glorificerende reklamesprog. Undertoner har eksisteret siden 2003 og blev startet af Anders Hjortkær Christensen.

Læs Undertoners privatlivs- og cookiepolitik.