Annoncering

Mediainfo
Undertoner er Danmarks største frivilligt drevne musikwebsite og arbejder dedikeret for at give den alternative musikscene mere opmærksomhed. Desuden dækker vi størstedelen af danske og udenlandske mainstreamudgivelser. Undertoner.dk leverer dybdegående musikformidling med kant og kvalitet, og vores mange artikler om kunstnere, skelsættende plader eller guider, der hjælper vores læsere gennem omfattende bagkataloger, sætter musik ind i en historisk og samfundsmæssig kontekst og udstikker på den måde både musikalske pejlemærker fremad og bagud i tid.

Vores læsere tilhører den kulturelt engagerede og interesserede aldersgruppe mellem 20 og 35 år, der søger gennemreflekterede alternativer til gængs musikdækning. De interesserer sig glødende for musik, men har ofte også interesse for andre kunstarter. De har ofte deres egen distinkte stil og musiksmag og sætter stor pris på at præge deres omgangskreds med det senest fundne mesterværk inden for lige netop deres genre.

Annoncering
Undertoner er et frivilligt drevet, bredt favnende og fokuseret musiksite. Vi opdaterer dagligt sitet med anmeldelser, koncerter, konkurrencer, nyheder eller aktuelle og dybdegående artikler om kunstnere, skelsættende plader eller kunstnerguider. Undertoner er således det mest seriøse, dybdegående musiksite i Danmark. Vores anmeldelsesarkiv rummer ca. 4.000 plade- og koncertanmeldelser og bliver større og større, og vores tagsystem giver optimale betingelser for vores brugere, der kan specialdesigne deres feed, så de får lige præcis det indhold, der passer til deres profil.

Annoncering og formater
Undertoner arbejder som hovedregel med to former for kampagneløsninger ved annoncering på vores site: periodebestemt eller CPM-baseret. Øvrige kampagner kan også aftales, ligesom rabatter kan aftales ved gentagne indryk.

Standardformater

Type Format Cost per Mille (CPM)
Megaboard 930×180 px (bredformat) 100 kr.
Small Megaboard 930×90 px (bredformat) 80 kr.
Medium Rectangle 300×250 px (bredformat) 50 kr.

Statistik
Undertoner har på månedsbasis mellem 40.000 og 50.000 sidevisninger fordelt på ca. 10.000 unikke besøgende.

Kontakt
ulrik(at)undertoner.dk