Nyheder

Fjendskab på ny Radio 4-plade

Jens Otto Krag sagde det, og vi siger det igen: Man har et standpunkt, til man ta’r et nyt. Indtil nu har newyorker-dancepunkbandet Radio 4 ladet forstå, at de var vældig skeptiske over for globaliseringen og kommercielle hensyns magt i samfundet. Men for nylig lod de så deres 2001-nummer “Caroline” komme med i en Nike-reklame.

I den anledning har Radio 4 indspillet en ny udgave af nummeret, og den version er blevet en b-side til bandets nye single “Enemies Like This”. Den kan høres på bandets MySpace-side, og den er også titelnummeret på Radio 4’s plade nr. fire. Den udkommer d. 16. maj.

Pladen er blevet indspillet sammen med Jagz Kooner, der var med til at grundlægge Sabres of Paradise og har remixet bands som Primal Scream og Kasabian. Ifølge bandet indfanger Enemies Like This mere af bandets live-energi, end det tidligere er lykkedes for dem.

Tracklisten er som følger:

1. Enemies Like This
2. Packing Things Up on the Scene
3. Too Much to Ask For
4. Grass Is Greener
5. Everything’s in Question
6. This Is Not a Test
7. Ascension Street
8. Always a Target
9. All in Control
10. As Far As the Eye Can See

Leave a Reply