Nyheder

The Coral klar med nyt album

Det er efterhånden et par år siden, vi sidst hørte fra Liverpool-bandet The Coral. Og måske har de følt, at de var ved at forsvinde helt – i hvert fald hedder deres comeback-single “Who’s Gonna Find Me?”

Den udkommer d. 30. juli, en uge inden udgivelsen af Roots and Echoes, der bliver gruppens fjerde regulære plade. Albummet er indspillet i Noel Gallaghers studie – og så er der egentlig ikke så meget mere at sige om den sag lige nu, for bandet har ikke været specielt åbenmundede – hverken om tracklisten eller om pladens lyd.

Dog bød The Corals MySpace-side for nogle måneder siden, da bandet var på vej til New York for at mixe albummet, på denne interessante beskrivelse af bandets nuværende udtryk: “Zappa sharing a jazz omelette with Gnarls Barkley.”
Uhm, jazzomelet.

Leave a Reply