Nyheder

Aalborgs studenterhus fejrer jubilæum

Den nordjyske hovedstad holder fest med interessante bands.

Studenterhuset i Aalborg holder jubilæumsfest lørdag den 15. september. Arrangementet foregår både udendørs på Gammel Torv fra kl. 15, og fortsætter så indenfor i Studenterhuset når mørket falder på.

Thee Attacks

Til festen spiller en række ikke helt kedelige bands. Under Byen leverer altid underfundig og storladen kunst, bysbørnene fra Thee Attacks står for garagerock som den lød i 60erne, hvorefter Highway Child træder videre ind i næste årti med vaskeægte 70er-rock – på årets Roskilde Festival væltede de ikke Undertoners anmelder omkuld, men de overbeviste ham dog om, at de er Danmarks uforfalskede rockkonger.

På plakaten er desuden også Junkyard Productions, The Dub Collective, ’Club Vixen Galla’ samt Klangsystemets DJ Team. Hele baduljen er gratis for dig, der befinder dig i det nordjyske og gerne vil være med til at fejre Studenterhuset (og for den sags skyld også for alle jer andre). Se mere på Studenterhusets hjemmeside.

Leave a Reply