Nyheder

Okkervil River besøger Christiania

Verdensklassekonceptryttere kommer til staden

Sidste år stod en række musik- og fodboldelskere i et slemt dilemma. Skulle man vælge at tage ind og høre Okkervil River spille numre fra deres mesterlige udgivelse fra 2005, Black Sheep Boy eller skulle man blive hjemme og se årets mest prestigefyldte klubfodbold-kamp, Champions League-finalen mellem Arsenal og Barcelona.

Okkervil River-koncerten blev dengang en kort, men intens fornøjelse på grund af en omrokering, der betød, at amerikanerne pludselig blev en del af en ubalanceret dobbeltkoncert med Neko Case. Champions League-finalen blev et halvsløjt opgør, præget af et tidligt rødt kort og forsigtigt, taktisk spil fra to hold, der ikke rigtigt turde vinde.

Nu er muligheden for revanche for alle dem, der fejlagtigt kom til at vælge fodbolden dengang. Det rockede americana-band vender nemlig tilbage til København torsdag d. 29. november, hvor de giver koncert på Loppen. Datoen betyder, at man allerhøjest vil kunne gå glip af en UEFA-cup-kamp, og udsigten til at høre numre fra såvel Okkervil Rivers solide bagkatalog blandet med nyt fra den helt igennem fremragende The Stage Names gør valget væsentligt lettere denne gang.

Der er naturligvis et stykke tid til november, men imellemtiden kan man nyde Will Sheff og co. opføre “Our Life is Not a Movie Or Maybe” og glæde sig til det gode vinterselskab på Christiania.

Leave a Reply