Nyheder

K Records fylder 25 år

Det amerikanske pladeselskab K Records, der har givet os navne som The Softies, Calvin Johnson og The Blow, fylder år.

Lad os lige nævne en håndfuld andre K-artister: Landing, Mirah, Saturday Looks Good To Me og Beat Happening. For listen af indie-artister, der har slået sine folder hos K Records, er lang, og selskabets rolle i den amerikanske DIY-indiebevægelse kan ikke overvurderes.

Derfor fejrer pladeselskabet Asthmatic Kitty Records nu K Records ved, at en række af selskabets kunstnere har indspillet covernumre af artister som Little Wing, The Softies og Tender Forever. Listen bliver udvidet i de kommende uger, så tjek tilbage jævnligt.

Numrene finder du ved at gå ind på Asthmatic Kittys hjemmeside og trykke på akradio øverst. God fornøjelse.

Leave a Reply