Nyheder

Kaninkanon fejrer halvt jubilæum lørdag

I morgen fra kl. 19 stiger antallet af korte, kropsnære striktrøjer og hippe secondhand-bukser i området omkring Skt. Hans Torv markant. Det københavnske DIY-kollektiv Kaninkanon inviterer nemlig endnu en gang til festival, og deres arrangementer har for vane at tiltrække en pæn procentdel af den københavnske indie-ungdom.

Årets festival, der foregår på spillestedet Global på Nørre Allé 7, er Kaninkanons femte i løbet af de sidste tre år. Dette halve jubilæum fejrer arrangørgruppen med et program, som ikke får de helt store klokker til at ringe her hos os. Men det skal nu ikke afholde nogen fra at lægge 60 kr. i døren. Hvis man kan lide indiepop i skramlet og munter aftapning, plejer man at kunne stole trygt på Kaninkanons sikre hånd.

De otte navne på programmet er:
Le Man Avec Les Lunettes (I)
Soda Fountain Rag (N)
De agtige (DK)
Roadside Poppies (UK)
A Smile and a Ribbon (S)
Frida Vermina – fra Rough Bunnies (S)
oh!custer (S)
Tiergarten (DK)

På Kaninkanons hjemmeside er der links til musik fra de optrædende.

Leave a Reply