Nyheder

Kom til PJ Harvey-intimkoncert i KBH

Nu på torsdag giver Polly Jean Harvey intimkoncert i DR Byen

Foto: Maria Mochnacz

DR’s musikprogram Liga har inviteret PJ Harvey til at give en mini-koncert, hvor hun vil spille numre fra det kommende album. Albummet White Chalk udkommer den 24. september, og det er i denne anledning, den talentfulde rockdronning besøger Danmark.

Koncerten finder sted torsdag den 6. september kl. 19 i DR Byen i København. iBYEN.dk giver to heldige fans muligheden for at komme til koncerten, hvor der ikke lukkes flere end 30 personer ind. Du kan deltage i konkurrencen her.

For alle dem, der ikke er så heldige at blive blandt de 30, der får lov til at opleve Frk. Harvey på tæt hold, kan vi berolige med, at koncerten optages og vises i Liga den 13. september på DR1.

Leave a Reply