Nyheder

Aftenens Kulturnat-koncerter

Kulturnatten 2007 byder på spændende live-koncerter

Traditionen tro fyldes de københavnske gader i aften til bristepunktet af mennesker, der er ude efter kulturoplevelser. Årets Kulturnat byder også på en række interessante koncerter, ikke mindst med prominente electronica-navne.

Pixel

I samarbejde med Stella Polaris åbner Statens Museum for Kunst op for koncert med People Press Play. Koncerten starter kl. 21. I Kulturministeriet er der flere electronica-lækkerier – her spiller Karsten Pflum, Rene Mogensen og Jonas Olesen vs. Morten Riis samt Bjørn Svin, der har komponeret ny musik specielt til denne aften. Også i Planetariet vil en eksklusiv elektronisk koncert finde sted. Pixel spiller live, bl.a. med nyt materiale, til visuals af Casper Øbro. Arrangementet starter kl. 22.45.

Uden for det elektroniske univers, er der også musikalske oplevelser at hente. De svenske tvillingepiger i Taxi Taxi! giver koncert på Københavns Bymuseum (Vesterbrogade 59) kl. 20, og herefter tager Choir of Young Believers over. På Galleri Krebsen & Krebsegaarden, der ligger i Studiestræde, giver Laust Sonne og Dicte koncert sammen fra kl. 21.30. Og kl. 22 kan man opleve Marie Key Band på Frederiksberg Bibliotek.

Damesalonen er også aktive på Kulturnatten, og præsenterer hvad de kalder Velvet Venture, der skal transformere Lab til en “œdekadent cabaret/natklub”. Der er koncert med Loungeladies og derefter med de svenske pige-punkere i The Models. Dj’s sørger for festen resten af natten. På Københavns Hovedbibliotek er der kl. 23.15 intimkoncert med Kira Skov og Marie Fisker. På scenen laver de fortolkninger af hinandens sange, samt af en række klassikere (bl.a. fra Nick Cave, Johnny Cash og Gillian Welchs).

Se hele programmet for Kulturnatten her.

Leave a Reply