Nyheder

Chicago Underground Trio spiller i Operaen

Det jazz-eksperimenterende band Chicago Underground Trio spiller til CPH DOX.

Bandet, der er en del af samme scene som legendariske Tortoise, består af kernemedlemmerne Rob Mazurek (billedet) og Chad Taylor. Som trio får de to hjælp af bassisten Jason Ajemian, og musikken er en skøn rodebunke af sen Miles Davis blandet med afrikanske rytmer.

Til koncerten, der foregår i Operaens Prøvesal 3 d. 14. november, vil filminstruktøren Raymond S. Harmon, der har instrueret koncertfilmen “Chronicle”, klippe netop denne film op, og hans billedtrykkeri vil blive det visuelle bagtæppe til koncertens lydtæppe. Selve filmen kan også ses på festivalen.

Billetter til koncerten bestilles hos CPH DOX

Sidst bandet gæstede Danmark var som duo til Chicago-pladeselskabet Thrill Jockeys 10-års jubilæum i 2002, der blev fejret med en label-aften i Amager Bio.

Leave a Reply