Nyheder

Death by Kite mister trommeslager

Bandet aflyser tour på grund af pludselig amputering

Den københavnske støjpopgruppe Death by Kite har mistet trommeslageren Kristian Kimer, der har valgt at forlade bandet med øjeblikkelig virkning.

Ifølge et blogindlæg på deres myspace-side kom Kimers afgang fuldstændig bag på to resterende medlemmer, der ser sig nødsaget til at aflyse deres forestående Tysklandstour med Virginia Jetzt. Der foreligger endnu ikke nogen officiel forklaring på den pludselige afsked.

Bandets nuværende medlemmer Sidsel Hermansen og Bjørn Lange beklager den uheldige situation i deres indlæg: “We appologise to all bookers, fans and anyone else who had been looking forward to or worked hard for these shows, – it’s out of our hands – but hope that we will get the chance to make it up to you.”

Gruppen udgav tidligere i år den selvbetitlede debut, som Undertoners begejstrede anmelder kaldte “en energisk støjbrusende plade, hvor trioen i den grad har greb om melodierne.” Trioen er dog nu forvandlet til en midlertidig duo, der arbejder på højtryk på at finde en erstatning til at sidde bag trommesættet.

Leave a Reply